Tibb Musine Kokalari

Musine Kokalari and the Power of Images: law, aesthetics and memory regimes in the Albanian ExperienceMusine Kokalari and the Power of Images: law, aesthetics and memory regimes in the Albanian Experience
Musine Kokalari
2.64 Mb. 3
oxumaq
Vendi m në emër të republikëSVendi m në emër të republikëS
Me sekretare gjyqësore Ilirjana Xhani sot, më datë 23. 03. 2016, në seancë gjyqësore u mor në shqyrtim çështja penale Nr. 356 akti që i përket palëve ndërgjyqëse. Musine Kokalari
110.62 Kb. 1
oxumaq
Vendi m në emër të republikëSVendi m në emër të republikëS
Me sekretare gjyqësore Ilirjana Xhani sot, më datë 30. 09. 2016, në seancë gjyqësore u mor në shqyrtim çështja penale Nr. 136 akti që i përket palëve ndërgjyqëse. Musine Kokalari
111.78 Kb. 1
oxumaq
Republika e shqiperise gjykata e apelit tirane nr. 279 Akti Nr. 164 VendimiRepublika e shqiperise gjykata e apelit tirane nr. 279 Akti Nr. 164 Vendimi
Me datë 12. 02. 2016, në séancë gjyqësore me dyer te hapura, me pjesmarrjen e prokurorit Altin Dumani, mori në shqyrtim çështjen penale që i përket. Musine Kokalari
27.88 Kb. 1
oxumaq
Romania bucharest Antique HostelRomania bucharest Antique Hostel
Take the 783 bus to station Piata Unirii 2 the ticket costs 7 lei. Musine Kokalari
38.5 Kb. 1
oxumaq
Simpozium i gruas shqiptare në diasporë Nga Mimoza DajçiSimpozium i gruas shqiptare në diasporë Nga Mimoza Dajçi
Gama e temave që u paraqitën aty ishte shumë e gjerë pasi i dedikohej përvjetorit të lindjes së disidentes Musine Kokalari, nderimit te jetës e veprës te të gjitha grave shqiptare nga të gjitha trojet Etnike. Musine Kokalari
79.5 Kb. 1
oxumaq
Naim frashëRI: bektashizmi dhe kombëtarizmiNaim frashëRI: bektashizmi dhe kombëtarizmi
Sesioni shkencor I mbajtur më datën 20 tetor 2000, në kuadër të mln “Ditët e Naimit 2000“, në Tetovë. Musine Kokalari
254 Kb. 5
oxumaq
Nr I vendimit Data palët faqeNr I vendimit Data palët faqe
Musine Kokalari
1.72 Mb. 43
oxumaq
Musine kokalariMusine kokalari
About Social Democracy. Musine Kokalari
388.83 Kb. 3
oxumaq
Ijsr international journal of scientific researchIjsr international journal of scientific research
Musine Kokalari was born in Adana, Turkey on 10th February 1917. Musine was educated in the well known. Musine Kokalari
267.13 Kb. 1
oxumaq
Gazetë javore, letrare & kulturore Gazeta e përditshme onlineGazetë javore, letrare & kulturore Gazeta e përditshme online
Botim I “NacIoNal Group” viti VI botimit nr. 390 12-19 ShkurT 2017 Çmimi 50 lekë / 0,30 euro. Musine Kokalari
2.93 Mb. 7
oxumaq
Albania newsAlbania news
Më 10 shkurt, Musine Kokalari, shkrimtarja e parë grua shqiptare, disidentja e parë grua në të. Musine Kokalari
26.92 Kb. 1
oxumaq

  1


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©azkurs.org 2019
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə