Netwerkmogelijkheden voor starters en ondernemers Regio Twente: Almelo Zakelijk AlmeloYüklə 89,99 Kb.
tarix04.05.2017
ölçüsü89,99 Kb.
#16499

Netwerkmogelijkheden voor starters en ondernemers
Regio Twente:
Almelo
Zakelijk Almelo

www.zakelijkalmelo.nl
Energiek Almelo

www.energiekalmelo.nl
DNA (Duurzaam netwerk Almelo)

www.duurzaamnetwerkalmelo.nl
Open coffee Almelo

Open Coffee Almelo, voor ondernemers, ontwikkelaars, bedenkers, netwerkers, koffiedrinkers en alle anderen. Iedere eerste dinsdag van de maand (tenzij anders vermeld op de website) van 09:00 tot 11:00 in Erve Beeklust, Ledeboerslaan 1, Almelo.

www.opencoffeealmelo.ning.com
MKB Almelo

www.mkbalmelo.nl
BNI Almelo Pegasus

www.bni-pegasus.nl
De Poort van Almelo

www.poortvanalmelo.nl
Borne
Bundeling Bornse Ondernemers (BBO) – 175 leden

www.bboborne.nl
Bornse Vrouwen in Bedrijf

Bornse Vrouwen in Bedrijf is een netwerkgroep voor vrouwelijke ondernemers in Borne. Het netwerk bestaat uit vrouwen met een eigen zaak of managementfunctie. Doelstellingen zijn onder meer om te leren van elkaars ervaringen en kennis, actualiteiten aan de orde stellen en gezamenlijke problemen bespreken en oplossingen bedenken.
Dinkelland
Overkoepelende ondernemersvereniging Dinkelland
MKB Denekamp
Ondernemers Federatie Ootmarsum

www.ootmarsum.net
Ondernemersvereniging Weerselo (OVW)

www.ovwweerselo.nl
Ondernemersvereniging Deurningen
Ondernemersvereniging Rossum
Enschede
ONE (Ondernemers netwerk Enschede)

ONE staat voor Ondernemers Netwerk Enschede (en ruime omgeving). ONE staat voor zelfstandige professionals zonder personeel in Twente. ONE staat voor georganiseerde, flexibele, gedreven professionals ONE betekent één maar niet alleen.www.one-enschede.nl
Open coffee Enschede

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met ‘online’ heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.


MKB Enschede

www.mkbenschede.nl
Haaksbergen
De Haaksbergse Ondernemers Vereniging – 143 leden

www.hov-haaksbergen.nl
Hellendoorn
Businessclub Hellendoorn – Nijverdal
www.bchn.nl
Handelsbelangen Nijverdal

www.handelsbelangen.nl
Hellendoornse OndernemersverenigingHaarlese Ondernemersvereniging
Hengelo
ROZ ZZP Netwerkcafé

Het ROZ organiseert 2x per jaar een netwerkcafé voor Hengelose zzp’ers.


Small Business Hengelo

Dit ondernemersnetwerk is ontstaan tijdens de netwerkcafés voor Hengelose zzp’ers van het ROZ. Kleine Hengelose ondernemers met maximaal 4 medewerkers kunnen lid worden.www.smallbusinesshengelo.nl
Open coffee classic Hengelo

www.opencoffeehengelo.nl
Belangenvereniging Industrieterrein Twentekanaal (BIT)

www.twentekanaal.com
Ondernemersvereniging Westermaat – 112 leden
www.ovwestermaat.nl
Ondernemersvereniging TimmersveldOndernemersvereniging Roershoek / Slangenbeek
www.roershoek-slangenbeek.nl
Ondernemersvereniging Hengelo Zuid

Hof van Twente
HOFnetwerk

www.hofnetwerk.nl
Deldense Ondernemers Vereniging (DOV)

www.dovdelden.nl
Ondernemersvereniging Markelo

www.ovmmarkelo.nl
Losser
Ondernemend Losser 
www.ondernemend-losser.nl


Belangenvereniging Ondernemers De Lutte 
Oldenzaal
Ondernemersvereniging Eekte-Hazewinkel

www.eekte-hazewinkel.nl
MKB Oldenzaal
Rijssen-Holten
Ondernemersvereniging HABI Rijssen

www.habi-rijssen.nl
Reggenetwerk (voor Rijssen, Holten, Almelo, Nijverdal)

www.reggenetwerk.nl
Tubbergen
Ondernemersvereniging Tubbergen

www.ov-tubbergen.nl
Ondernemersvereniging Albergen Fleringen

www.albergen.nu
Ondernemersvereniging Geesteren
Ondernemersvereniging Harbrinkhoek-Mariaparochie
Ondernemersvereniging Reutum
Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen

www.bgt-tubbergen.nl
ZZP Netwerk Tubbergen
Twenterand
Bedrijven Belangen Vriezenveen (BBV)

www.b-b-v.nl


Industrie Kring Vroomshoop en Omstreken (IKVO) 
www.ikvo.nl  

Ondernemersplatform Detailhandel Gemeente Twenterand 

Middenstandsvereniging Den Ham – HAMI

Ondernemersvereniging AZB 

Ondernemersvereniging De Brug 

Ondernemend Vroomshoop

www.ondernemendvroomshoop.nl 

Vriezenveense Ondernemersvereniging
www.v-o-v.nl

Wierden
Wierdense Winkeliersvereniging

www.winkeleninwierden.nl
ZZP Netwerk Wierden
Enterse Ondernemers Vereniging
Regionaal in Twente

(Bron: www.kvk.nl)
Business 2 Business Twente (B2B Twente)

B2B Twente is een vorm van actief en resultaatgericht netwerken. Ondernemers komen elke woensdagochtend bijeen op een vaste locatie. In een centraal geleid overleg geven ze korte presentaties van hun eigen bedrijf. Door uit te spreken waarom zij met wie, binnen welk bedrijf om tafel willen, brengen ze elkaar in contact met relaties uit het eigen zakelijke netwerk. Belangstellenden zijn van harte welkom om dit zelf eens mee te maken.
Business Club van 83

De Business Club van 83 bestaat uit een breed scala aan bedrijven uit de regio Twente die zich onder andere bezighouden met het verbeteren van de onderlinge B2B-activiteiten.


Business Network International (BNI)

Business Network International biedt een gestructureerde, warme, zakelijke omgeving waarin locale zakenmensen samenkomen om te netwerken, waardevolle marketingvaardigheden te leren en sterke persoonlijke relaties op te bouwen. Met als doel: elkaar op basis van vertrouwen consequent aan meer omzet helpen.
De Maatschappij

De Maatschappij is een onafhankelijk netwerk van mensen werkzaam in het bedrijfsleven, bij de overheid en bij kennisinstellingen. Hun missie luidt: 'Het stimuleren van een ondernemender samenleving bij iedereen en op alle niveaus'. De Maatschappij heeft een departement in Twente.
De Plus van Twente

De Plus van Twente heeft als doel om een informeel Twents kwaliteitsnetwerk neer te leggen, zichtbaar voor de gehele Nederlandse markt. De leden onderschrijven de kwaliteit van iedere individuele ondernemer en dragen daarbij de typisch Twentse karatereigenschappen uit.
Euregio business club

Euregio business club is een grensoverschrijdende vereniging van ondernemingen. De club wil de economische betrekkingen tussen ondernemers in Twente, Overijssel en de Duitse deelstaten Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen stimuleren en uitbreiden.
Industriële Kring Twente (IKT)

Industriële Kring Twente versterkt de economie van Twente door bedrijven te verbinden met elkaar, de overheid, kennisinstellingen en andere (zakelijke) netwerken. IKT ontwikkelt veel activiteiten, gericht op het optimaliseren van de bedrijfsvoering van de leden.
Jong Management Kring Twente/Salland

Jong Management inspireert, informeert en stimuleert haar leden om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke ontwikkelingen.

Junior Kamer Twente

Het motto van Junior Kamer Twente is 'learning by doing'. Trainingen en opleidingen, het organiseren van activiteiten en een grote verscheidenheid aan commissiewerk staan centraal. Het commissiewerk varieert van internet tot en met deelname aan managementcompetities.


Kontakt Jonge Bedrijven (KJB)

Het Kontakt Jonge Bedrijven is een ondernemende netwerkvereniging die startende ondernemers (tot 5 jaar) integraal ondersteunt door workshops, kringen, voorlichting en belangenbehartiging.


Kwaliteits Kring Twente (KKT)

De vereniging Kwaliteits Kring Twente heeft als doel in Twente en daarbuiten de kennis en toepassing van integrale kwaliteitszorg en nieuwe management-tools te bevorderen. De menselijke factor staat daarbij centraal.


LetsLunch

LetsLunch is een ongedwongen, flexibel en verfrissend netwerkinitiatief. Onder het motto 'lunchen moet je toch' kunt u als zelfstandig ondernemer gewoon aanschuiven wanneer het u uitkomt. Letslunch is bedoeld voor beslissingsbevoegde zakenvrouwen -en mannen die op ontspannen maar constructieve wijze willen netwerken.
MANS Ondernemersnetwerk Twente

MANS is een nieuw ondernemersnetwerk voor zelfstandigen en ondernemers tot en met 5 personeelsleden uit de regio Twente. De letters van MANS staan voor motiveren, activeren, netwerken en samenwerken. MANS is een vereniging waarbij overdracht van kennis, kunde en werk voorop staat. Doel is lokale ondernemers naar een hoger niveau te brengen. MANS wil een levendige vereniging zijn waar veel wordt georganiseerd en waar de onderlinge betrokkenheid groot is.
MKB Midden

De Koninklijke Vereniging MKB-Nederland overlegt, onderhandelt en werkt samen met de overheid om wetgeving en regels zo gunstig mogelijk af te stemmen op de wensen en belangen van het midden- en kleinbedrijf.


New Business Society (NBS)

New Business Society is een businessclub voor én door jonge ondernemers die FC Twente een warm hart toedragen. NBS beschikt over een trendy lounge in de Grolsch Veste waar deelnemers elkaar voor en na de wedstrijd ontmoeten en waar regelmatig netwerkavonden en thema-activiteiten plaatsvinden.
Ondernemerssociëteit T4

Ondernemerssociëteit T4 is netwerken op een gezellige en ontspannen manier. T4 streeft ernaar om onder de meest gunstige omstandigheden contacten en relaties tussen ondernemers tot stand te brengen. Ook voor het uitwisselen van informatie en kennismanagement kunt u terecht bij Ondernemerssociëteit T4.
Power Netwerk Group

Power Network Group is een professionele netwerkorganisatie. PNG laat uw bedrijf verder groeien door u te helpen met het opbouwen van duurzame relaties, zakelijke aanbevelingen van collega-ondernemers te vertalen naar concrete omzet en mond-tot-mondreclame effectief toe te passen.
Rock n Roll Business club

De Rock n Roll Business club heeft als doel: het creëren van een platform voor muziekliefhebbende ondernemers die concerten en evenementen bezoeken en daarmee een netwerk vormen om contacten en samenwerking onderling en met derden te bevorderen.


Stichting Commerciële Club Twente

De Stichting Commerciële Club Twente is bedoeld als ontmoetingsplaats en inspiratiebron voor professionals met een ontembare ondernemingsdrang. Het doel is overdracht van kennis en ervaring, voorlichting, informatie en het bevorderen van sociale contacten.


Stichting kiEMT

kiEMT (kennis en innovatie in Energie- en MilieuTechnologie) is een netwerk van EMT-gerelateerde bedrijven, overheden en kennis- instellingen in Oost-Nederland. Via nauwe samenwerking en kennisuitwisseling bevordert kiEMT innovaties en 'new business' inzake energie- en milieutechnologie.
Technologie Kring Twente (TKT)

De Technologie Kring Twente is een bundeling van innovatief vermogen. Het bestaat uit circa 180 hightech en kennisintensieve bedrijven in Twente met als doel: samenwerken en informatie uitwisselen.


TOM Businessclub

TOM Businessclub is één van de meest eigenzinnige businessclubs van Twente. Verbonden met het b-to-b magazine TOM en alleen daarom al bijzonder. Doelstelling van TOM’s Businessclub is het stimuleren van economische bedrijvigheid in de regio Twente en daarbuiten. Dit vanuit een combinatie van serieus netwerken en ontspanning.
Twentse Ondernemende Vrouwen

De Twentse Ondernemende Vrouwen is een open netwerk voor ondernemende vrouwen die in Twente wonen en werken en bedoeld om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, ideeën te bespreken, elkaar te helpen en te inspireren.


Twentse Ondernemers Sociëteit (TOS)

De Twentse Ondernemers Sociëteit is het grootste sport- en zakenplatform voor het bedrijfsleven in Oost-Nederland. De TOS bevordert de zakelijke en persoonlijke contacten van haar deelnemers op een informele wijze en ondersteunt daarbij de sportieve ambities van FC Twente. De TOS richt zich zowel op de segmenten grootbedrijf als het mkb.


Verenigde Maakindustrie Oost (VMO)

De Verenigde Maakindustrie Oost is dé belangenvereniging voor alle industriële maakbedrijven en kennisdragers in de maakindustrie in Oost-Nederland. De VMO geeft invulling aan de gemeenschappelijke belangen van de maakindustrie met een zeer sterke nadruk op de regio Oost Nederland.


Vereniging Ondernemers Contacten Twente (VOCT)

De VOCT is een ontmoetingsplaats voor bedrijven met ongeveer 100 medewerkers, gelegen binnen een straal van 40 kilometer rond Enschede. De VOCT is er om contacten te leggen, kennis en ervaringen uit te wisselen en te netwerken.


Vice Versa Overijssel

Vice Versa Overijssel is een onafhankelijk kwaliteitsnetwerk voor de succesvolle ondernemende zakenvrouw in de regio Overijssel.
VNO-NCW Midden

VNO-NCW komt op voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland. Belangenbehartiging, service, het streven naar een optimaal ondernemersklimaat en netwerken staan centraal.
Vrouwennetwerk Twente

Het Vrouwennetwerk Twente is een vereniging van en voor vrouwen die willen groeien in hun werk en willen werken aan hun persoonlijke ontplooiing. Dit alles vanuit een gezamenlijke betrokkenheid bij de positie van de vrouw in de maatschappij.


WTC Twente Business Club

De WTC Twente Business Club is bedoeld voor internationaal georiënteerde ondernemers uit de Euregio en vormt een ontmoetingsplatform voor internationaal georiënteerde bedrijven. Uitwisseling van kennis en ervaring met internationaal zakendoen staat centraal.


Young Business Professionals

Young Business Professionals is het netwerk voor studentondernemers (nog studerend of onlangs afgestudeerd) van Saxion Hogescholen in Apeldoorn, Deventer en Enschede.
Regio Achterhoek
Aalten
Industriekring Aalten-Dinxperlo 

www.ikad.nl

Leden zijn personen die in de gemeente Aalten een onderneming drijven. Het doel van de IKAD is de belangen te behartigen van bedrijven die zich bezighouden met handel, nijverheid of dienstverlening. De kring heeft rond de 100 leden.

Meer info bij Marianne te Linde (info@ikad.nl).
Federatie Aaltense Middenstand (FAM)

www.famaalten.nl

De FAM maakt zich sterk voor de belangen van de middenstanders in de kern Aalten. Zij heeft rond de 100 leden.

Meer info bij J. van Loon (0543 472473, info@famaalten.nl)
Ondernemersvereniging Bredevoort (BREM)

www.brembredevoort.nl

Behartigt de belangen van ondernemers in de kern Bredevoort. Er zijn rond de 65 leden.

Meer info bij mevr. J. Ubbink (0543 452278, info@brembredevoort.nl)
Ondernemend Lintelo

www.ondernemendlintelo.nl

Deze vereniging is opgericht om de gezamenlijke belangen van bedrijven in Lintelo beter te kunnen behartigen en om van ieder zijn specifieke kennis te kunnen profiteren. Zij heeft ongeveer vijfentwintig leden.

Meer info bij mevr. Vreeman (, info@ondernemendlintelo.nl)Berkelland
Berkelland in bedrijf

http://berkelland.ondernemersinbedrijf.nl

De club met ruim 175 aangesloten ondernemers komt 6 keer per jaar bij elkaar. Er worden twee borrels, twee bedrijfsbezoeken en twee seminars georganiseerd. Naast de regionale bijeenkomsten wordt er ook samengewerkt met de omliggende regio's die onderdeel uitmaken van Ondernemers in Bedrijf.

Chanti Janssen 0545 712 450/06 41915734, chanti@berkellandinbedrijf.nl
Industriële Kring Berkelland

www.industrielekringberkelland.nl

De industriële Kring Berkelland telt op dit moment ongeveer 120 leden, die actief willen samenwerken voor een ondernemend Berkelland. De industriële Kring Berkelland stelt zicht ten doel: behartiging van de belangen van haar leden gevestigd in de gemeente Berkelland, bevorderen van de contacten en kennisuitwisseling tussen haar leden, etc.

Voorzitter: Jan Bouwman (0545 251075, jbouwman@hollandpharma.nl)

Secretaris: Hendrik-Jan te Winkel (0545 438400, hwk@interwand.nl)


Platform B.V. Berkelland

www.platformbvberkelland.nl

Platform B.V. Berkelland is een samenwerkingsverband van de Industriële Kring, Ondernemersverenigingen en gemeente Berkelland ter bevordering van de plaatselijke economie.

Contactpersoon Rinus Smet (06 23960450, info@platformbvberkelland.nl)
Eibergse ondernemers vereniging (EOV)

www.deeov.nl

Voorzitter: Wies Bol (06 10388305, info@wiesbol.nl)

Secretaris: Anneke Nijland-Bennink (annekenijland@bennink.nl)

Borculose ondernemersvereniging (BOV)

06 282 48006


Ondernemersvereniging Neede

www.needseondernemers.nl

Voorzitter: Hielke Dijkstra bestuur@needseondernemers.nl;

Secretaris: Dianne Lubberding secretariaat@needseondernemers.nl
Ruurlose ondernemers vereniging (ROV)

www.ruurlo.biz

De doelstelling van de ROV bestaat uit het onderhouden van de onderlinge contacten tussen de Ruurlose ondernemers, het verstrekken van informatie aan de Ruurlose ondernemers en het onderhouden van de contacten tussen ondernemers en de Gemeente Berkelland.

Voorzitter: Wiljo Kuenen (0573 451337, voorzitter@ruurlo.biz)

Secretariaat: Alianne Koning (0573 450127, secretariaat@ruurlo.biz)


Ideeënboerderij Neede

Joachim Geerdink 06 13722228Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst (BKB)
www.bkbronckhorst.nl

De BKB behartigt de belangen van de bedrijven in de sectoren industrie, groothandel en dienstverlening in de gemeente Bronckhorst en is de erkende gesprekspartner voor de lokale en regionale overheden.

Secretariaat: mevr. Hennie Hebbink (0314 631882, info@bkbronckhorst.nl)
B&OZ – Bedrijvig & Ondernemend Zelhem 
www.bozelhem.nl 

De BOZ heeft als vereniging het doel om de belangen van de leden (winkeliers en overige bedrijven) te behartigen middels overlegorganen zoals andere industriële verenigingen, werkgevers en werknemers verenigingen, gemeente en ander overheidsinstellingen.


Secretariaat: Mevr. Caroline Wesselink (06 15041572, info@bozelhem.nl)  

SOV - Steenderense Ondernemersvereniging 
www.steenderenseondernemers.nl 

De Steenderense Ondernemersvereniging stelt zich ten doel het bevorderen en behartigen van de gemeenschappelijke belangen van haar leden (winkeliers en overige bedrijven) op lokaal en regionaal niveau. De SOV is er speciaal voor de bedrijven van de voormalige gemeente Steenderen, dus ook voor bedrijven in Olburgen, Rha, Bronkhorst, Toldijk en Baak. 


Secretariaat: Mevr. Adriana Achterkamp (0575 45 29 90, info@steenderenseondernemers.nl)  
 

OPB - Ondernemersplatform Bronckhorst
Ondernemersverenigingen uit 5 kernen van de gemeente Bronckhorst hebben zich verenigd in het Ondernemersplatform Bronckhorst. De gezamenlijke belangen van ruim 350 leden worden vanuit het OPB behartigd en de lokale belangen via de lokale ondernemersvereniging.
Secretariaat: Dhr Gerhard Weevers (0575 55 10 10, weevers@weevers.nl
 

De ondernemersverenigingen binnen het Ondernemersplatform Bronckhorst zijn:> HOV - Hengelose Ondernemers Vereniging
Voorzitter: de heer Geraldo Melgers
E-mail: info@hov-hengelo.nl

> OVHKD - Ondernemersvereniging Hummelo Keppel Drempt 
Secretariaat: de heer R. Heck 
E-mail: robbert@ryans.nl 
Website: www.ovhkd.nl 


> VOV - Vordense Ondernemers Vereniging
Secretariaat: de heer F.J. Jansen, tel: (0575) 54 53 88 of (06) 5322 5305
E-mail: f.j.jansen@planet.nl 
Website: www.vov-vorden.nl 
> VOC – Vordens ondernemers café

Martien Pratie 06 11344969, Thiedo Sijtsma 06 53219498


> B&OZ – Bedrijvig & Ondernemend Zelhem (zie info hier boven)
> SOV – Steenderense Ondernemersvereniging (zie info hier boven)
 

Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Bronckhorst
KHN afdeling Bronckhorst geeft informatie, organiseert activiteiten om de samenwerking met verschillende dorpen in de gemeente een positieve impuls te geven.
Secretariaat: Dhr Taco Dorst, Eetcafe De Groes (eetcafe@degroes.nl
Doetinchem
Ondernemersvereniging Doetinchem

Ruim 100 leden.www.doetinchemwinkelstad.nl

info@doetinchemwinkelstad.nl
Open Coffee Doetinchem

http://opencoffeedoetinchem.nl

Iedere eerste donderdag van de maand van 9-11 uur.


Industrie, Groothandel en Dienstverlening (IG&D) Doetinchem

www.igddoetinchem.nl

Om mee te kunnen praten over zaken als bereikbaarheid en regelgeving en een meer gestructureerde vorm van samenwerking aan te gaan in en rond de stad werd in 1991 uit de sectie Industrie, Groothandel en Dienstverlening van Stichting Doetinchem ’70, IG&D opgericht. Een vereniging die tot de dag van vandaag meepraat, -denkt en - doet over en aan de belangen van bedrijven in en rond Doetinchem. (meer dan 100 leden)

Voorzitter: Henk Grootjans (0314 342440, info@grootjansadvocaten.nl)

Secretaris: Eline Koers (0314 372256, koers@vwdknotarissen.nl) 0543 534585 secretariaat@igddoetinchem.nl


Centrum voor jong ondernemerschap – CvJO, afdeling Doetinchem

http://doetinchem.cvjo.nl

Het CvJO biedt jou een werkomgeving met kennis, netwerk en ervaring. Starters ontmoeten elkaar zoveel als gewenst in onze open kantoortuin, deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend!

Contactpersoon: Rolf Winter (0314 642061, info@cvjodoetinchem.nl)


Koninklijke Horeca vereniging Doetinchem

Secr: mw. J.G.M. Doove (0314 366355, j.doove@kpnplanet.nl)


Wehlse Ondernemers Vereniging (WOV)

www.wehl.biz

Minder dan 50 leden.Oost Gelre
Open coffee Oost Gelre

http://www.opencoffeeoostgelre.nl/

Elke laatste donderdag van de maand van 9 – 11uur.

Data 2013: 31 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 29 augustus, 26 september, 31 oktober en 28 november
Industriekring Groenlo-Lichtenvoorde 

www.ikgl.nl

Als gevolg van de samenvoeging van de gemeenten Groenlo en Lichtenvoorde in de gemeente Oost Gelre, is op 13 januari 2005 de Industriële Kring Groenlo-Lichtenvoorde (IKGL) opgericht. De IKGL is de voortzetting van de afzonderlijke kringen Groenlo en Lichtenvoorde. Leden van de IKGL zijn industriële, (groot)handels- en dienstverlenende bedrijven uit de gemeente Oost Gelre.

Voorzitter: Koen Knufing (Marku Bouw)

Secretaris: Hans Goorhuis (Rabobank Achterhoek Oost)

info@ikgl.nl
Groenlo’s Ondernemers Verbond (GOV)

www.genietgroenlo.nl

Voorzitter: Richard de Hollander (06 13396169, r_de_hollander@yahoo.com)

Secretaris: Mariëtte Pillen-Wegdam (0544 461331, secretariaat@gov-groenlo.nl)
Lichtenvoordse Ondernemersvereniging (LOV)

Voorzitter R Kruip (0544 371650, info@lovlichtenvoorde.nl)


Ondernemersclub VragenderWinterswijk
Ondernemerskring Winterswijk (OWIN)

www.owin.nl

De vereniging waarin het bedrijfsleven in Winterswijk de krachten bundelt, problemen signaleert, oppakt en probeert op te lossen. 100 leden

Voorzitter: Gerrit Theeuwes

Secretaris: Richard Hennink

Meer info bij Marlies Joldersma 0543 533711 m.joldersma@frappant.com
Open coffee Winterswijk

www.opencoffeewinterswijk.nl

Iedere derde dinsdag van de maand van 9-11 uur.


ABH City

www.abhcity.nl

De winkeliersvereniging van winkeliers in het centrum van Winterswijk.

Ongeveer 70 leden

Voorzitter: Henk Jan Tannemaat (H.J.Tannemaat@abhcity.nl)

Secretaris: Riemie Brongers (R.Brongers@abhcity.nl)

Overig Achterhoek
VNO NCW Achterhoek

www.vno-ncwmidden.nl/achterhoek

Opereert regionaal, Achterhoeks niveau als belangenbehartiger en netwerkorganisatie. De kringen (zie Samenwerkende industriële kringen Achterhoek) doen dat op lokaal, gemeentelijk niveau.

Uitvoerend secretaris Wilma Elbertsen (elbertsen@vno-ncwmidden.nl) 06 21170437
Samenwerkende industriële kringen Achterhoek

In de Achterhoek hebben de industriële kringen een goed contact met elkaar door de speciale vereniging genaamd Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek, waarin de volgende kringen participeren: • Industriekring Aalten-Dinxperlo (meer info, zie bij gem. Aalten)

 • Industriële Kring Berkelland 

 • Bedrijven Kring Bronckhorst (meer info, zie bij gem. Bronckhorst)

 • Samenwerkende Industrie Doesburg

 • Industriekring Groenlo-Lichtenvoorde 

 • Industrie Belang Oude IJssel  

 • Vereniging IG&D 

 • Industriële Kring Lochem 

 • Varsseveldse Industriële Vereniging 

 • Ondernemersvereniging Winterswijk 

 • Bedrijvig & Ondernemend Zelhem (meer info, zie bij gem. Bronckhorst)


ONZ – Ondernemend Netwerk Zelfstandigen voor de Achterhoek

www.onz-achterhoek.nl

De ONZ is een netwerk van en voor ZZP-ers (ZZP staat voor 'zelfstandigen zonder personeel'). De ONZ is opgericht in 2009 en is zich vanuit Doetinchem aan het verspreiden over de gehele Achterhoek. Het netwerk heeft tot doel om alle leden de mogelijkheid te bieden tot kennisdeling, gezelligheid en netwerkspreiding ,maar ook -waar alle andere ondernemers zich op richten- om opdrachtverlening.

Secretariaat: Ellen Jongeneel, EllenFuseert (ellen@ellenfuseert.nl)

Voorzitter: Henk Dijk, DLT Management (henkdijk@dltmanagement.nl)

Elke maand themabijeenkomsten in Doetinchem:http://www.onz-achterhoek.nl/index.php/netwerkcafe

Jong MKB Liemers-Achterhoek

www.jongmkbliemersachterhoek.nl

Het uitwisselen van kennis en kunde met collega ondernemers, gecombineerd met leerzame bijeenkomsten en uiteraard gezellige activiteiten, maakt Jong MKB De Liemers-Achterhoek tot een netwerk dat voor iedere ondernemer met een bedrijf jonger dan 7 jaar een "must" is.

Site verouderd!! (agenda items van eind 2011)

Voorzitter: Mariëlle Cobussen, Notariaat Cobussen (marielle@notariaatcobussen.nl)
De Graafschap Businessclub

http://www.degraafschap.nl/zakelijk/businessclub/bestuur/
Platform Zoost (Zelfstandige ondernemers Oost Nederland)

www.zoost.nl

Platform Zoost biedt jou daarom meer dan alleen informatie op het gebied van ondernemen en ook meer dan inkoopvoordeel: een gezicht in de regio Oost Nederland!

Inge Klein Gunnewik
Platform LACH

www.platformlach.nl

LACH is geen netwerkorganisatie maar een werknet, ze gaan voor werk, voor omzet, voor samenwerking, zijn commercieel en onafhankelijk (aldus website).

Kitty Tenten

Regio Zwolle

(Bron: www.kvk.nl)
Businessclub FC Zwolle

Businessclub FC Zwolle bevordert de zakelijke en persoonlijke contacten tussen ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren in Zwolle en de wijde regio. De Business Lounges kunnen worden beschouwd als de 'ondernemerssociëteit' van Zwolle en de regio, waar voor, tijdens en na de thuiswedstrijden van FC Zwolle contacten worden gelegd.
Businessclub Landstede Volleybal/Basketbal

Businessclub Landstede leert je coachen, presteren onder hoge druk en het beste uit jezelf halen. Omgaan met tegenslagen en altijd de concurrentie een stap voor zijn. Voor zowel sporters als ondernemers is dit van groot belang. Bij de Business Club in de ZBC hal ontmoeten sporters en ondernemers elkaar om informele sfeer met collega-ondernemers te genieten van topsport, het zakelijke netwerk uit te breiden én om relaties mee naartoe te nemen.


Businessclub Steenwijkerland (BCS)

De BCS is de vereniging van ondernemers in de gemeente Steenwijkerland die werkzaam zijn in met name de industrie, de bouwnijverheid, de horeca- en recreatiesector of de zakelijke dienstverlening.


De NetwerkOnderneming (DNO)

De NetwerkOnderneming bestaat uit een aantal kernen (in oprichting) van elk ca. 45 (aspirant)leden. Allen zelfstandig ondernemer zonder personeel. Aandacht voor de mens staat centraal. Daardoor, en door vertegenwoordiging van de diverse beroepenvelden, zijn in de praktijk waardevolle samenwerkingsverbanden ontstaan. Het motto is: 'Individueel talent werkt samen voor bedrijven en instellingen aan gewaardeerde bedrijfsresultaten'.
Groot Zwolle

Groot Zwolle is een businessclub voor bestuurders en ondernemers die leiding geven aan ondernemingen en instellingen met meer dan 80 medewerkers in de regio Zwolle.
JongZakelijk

JongZakelijk: een netwerk vol kansen en energie! Het onderscheidend vermogen van JongZakelijk is het signaleren, managen en faciliteren van behoeftes uit het netwerk. Daarnaast onderscheiden wij ons door de kwaliteit en betrokkenheid van het netwerk. Dit geldt voor zowel de leden als de partners. Voor wie? Jonge ondernemers, starters, jonge professionals en ondernemende studenten.
Kreatieve Industrie Zwolle (KIZ)

De Kreatieve Industrie Zwolle (KIZ) richt zich enerzijds op het versterken van het ondernemerschap en de werkgelegenheid binnen de creatieve branche in de regio Zwolle, anderzijds op het stimuleren van samenwerking tussen creatieve professionals en het reguliere/traditionele bedrijfsleven en overige instellingen. KIZ organiseert op elke laatste vrijdag van de maand een netwerkbijeenkomst. Daarnaast worden maandelijks verschillende andere activiteiten georganiseerd.


Kring van Zakelijk Adviseurs (KZA)

De KZA zorgt voor contacten tussen professionele zakelijke adviseurs in de regio Zwolle. Door kennis van elkaars kwaliteiten komt de Kring tot een breder en dieper advies. Daarnaast legt de stichting contacten met derden en behartigt de KZA de belangen van de zakelijke dienstverlening. Om de doelstellingen te bereiken worden informele- en themabijeenkomsten georganiseerd.

Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Zwartewaterland (ONZZ)

Het netwerk is bestemd voor zelfstandigen zonder -of met een beperkt aantal- personeelsleden. ONZZ wil een platform zijn waar Zelfstandige Professionals elkaar ontmoeten, kennis delen en vindbaar worden voor potentiële opdrachtgevers.


Netwerk PUUR Zwolle

In het Netwerk PUUR Zwolle werken de deelnemende organisaties in coöperatie met elkaar. Het netwerk is fysieke en virtuele ontmoetingsplekken voor arbeidsmarktprofessionals. Doel van het netwerk: bevorderen van mobiliteit in en tussen de bedrijven bij krapte, boventalligheid, verzuim, re-integratie of vrijwillige mobiliteit. Van werk naar werk. Dit door het uitwisselen van vacatures, klussen, kandidaten, informatie en projecten. Inspiratie en out of the box denken zijn de kern.Ondernemers Contact Groep (OCG)

De OCG is een netwerk van dynamische MKB-ondernemers, die ideeën en ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers. De Ondernemers Contact Groep is laagdrempelig, eigentijds en actief. De leden zijn zowel starters, doorstarters als ervaren ondernemers.


Ondernemersclub O.C.H.

O.C.H. legt zakelijk contact tussen ondernemers uit de regio Hardenberg. De club is gelieerd aan de voetbalvereniging HHC. De club organiseert verschillende activiteiten waaronder wedstrijdenbezoeken met relaties, lezingen, uitstapjes, etc.
Round Table 167 Zwolle IJsselland

Round Table 167 Zwolle IJsselland kenmerkt zich naar eigen zeggen meer door kwaliteit dan door kwantiteit. De leden ontmoeten elkaar op elke eerste en derde woensdag van de maand.
SallandPartners

SallandPartners is een zakenclub voor de regio Salland, die activiteiten organiseert die verder gaan dan alleen zakendoen. De leden krijgen alle ruimte voor kennisoverdracht, klankborden, netwerken én gezelligheid.
Stichting VrouwenNetwerk Zwolle

Binnen Stichting VrouwenNetwerk Zwolle kunnen vrouwen, werkzaam in een management functie of als zelfstandig ondernemer, werkervaringen uitwisselen, hun eigen functioneren toetsen en verdiepen en samenwerkingsrelaties opbouwen. Door uitwisseling van kennis en ervaring wil het netwerk de participatie vergroten van vrouwen op invloedrijke posities.


Studenten Ondernemers Netwerk Zwolle (SON)

SON is het initiatief van een aantal enthousiaste Student Ondernemers en Startpunt Windesheim. Het doel van SON is kennis en ervaring delen, contacten en inspiratie op te doen. Wie kan lid worden: voltijd en deeltijd studenten MBO/HBO/WO met opleiding en bedrijf in de regio Zwolle met de leeftijd tot en met 30 jaar. Leden moeten ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Voor niet ingeschrevenen, bijv. studenten van mini-ondernemingen (opleidingprojecten) of met een bedrijf in oprichting is een aspirant lidmaatschap mogelijk voor maximaal een half jaar.Daarnaast zijn ook alumni welkom: oud student MBO/HBO/WO en huidig ondernemer in de regio Zwolle. www.sonzwolle.nl.


Tweededinsdag.nl, Starterscafé Zwolle

Tweede Dinsdag wil hét maandelijkse netwerkevent zijn voor startende en gevestigde ondernemers uit Zwolle en omgeving. Op elke tweede dinsdag van de maand gaat de rode loper uit voor ambitieuze mensen. Het Starterscafé richt zich op starters, maar ook gevestigde ondernemers zijn van harte welkom. Frisse ideeën en wilde plannen ontmoeten ervaring en kennis. De bedoeling van het Starterscafé is een waardevol netwerk op te bouwen waar de ondernemer plezier beleeft, kennis opdoet en eventueel opdrachten aan overhoudt. www.tweededinsdag.nl


Vereniging Ondernemers Contacten (VOC) Kampen

De VOC organiseert bijeenkomsten voor leden en is gesprekspartner van de Gemeente Kampen. Hierbij werkt de VOC in samenwerking met de Industriële Club Kampen IJsselmuiden en Stichting Promotie Kampen. Gedurende het jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de leden.


Zelfstandig Met Elkaar (ZME)

ZME is een netwerk voor kleine zelfstandige binnen de gemeente Steenwijkerland die werkzaam zijn in de zakelijke en dienstverlenende sector. Dit betreffen starters tot en met gevestigde ondernemers met maximaal twee vaste personeelsleden.
Zwolse Kring van Ondernemers

De Zwolse Kring wil een ontmoetingsplatform zijn waar het persoonlijke contact centraal staat. Jaarlijks worden een aantal bijeenkomsten georganiseerd waarop de leden elkaar kunnen leren kennen en hun contacten verder kunnen uitdiepen. Elk bedrijf met een vestiging in Zwolle is welkom in de Zwolse Kring. Het aangesloten bedrijf moet minimaal 20 werknemers in dienst hebben.Overig
BOB – Business ontmoet Business

Bob is een platform voor nieuwe zakelijke contacten en kennisontwikkeling. Zij organiseren meerdere BOB netwerkbijeenkomsten per jaar, o.a. in Overijssel.www.businessontmoetbusiness.nl


Yüklə 89,99 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©azkurs.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin